New app install stuck on redirect - integrity error

Highlighted
Excursionist
15 0 6

I've followed this tutorial (app in 5 minutes using Rails) exactly and I'm unable to install the app on my development store. In my chrome console, when I try to install the app on my development store, I'm receiving the error:

 

Failed to find a valid digest in the 'integrity' attribute for resource 'https://polar-coast-58186.herokuapp.com/assets/shopify_app/request_storage_access-5a556c57b51c57f00d9d6a2ba007f3172739bab34cc2f647a93e792348e8798d.js' with computed SHA-256 integrity '0lJjndtl8qUdAHc8U0DNkSIqNg4Nx2/QjfsZIycjNoU='. The resource has been blocked.

My Heroku logs aren't giving me any hints at what to do either:

 

2019-11-19T07:23:43.709479+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.709354 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630] Started POST "/login" for 182.253.75.214 at 2019-11-19 07:23:43 +0000
2019-11-19T07:23:43.711017+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.710946 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630] Processing by ShopifyApp::SessionsController#create as HTML
2019-11-19T07:23:43.711135+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.711071 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Parameters: {"authenticity_token"=>"TYdoYynFvt9b/h8UvHnQ8N03W0y+i9iYnJLnILc5PpiZkTAs9gz9OVu4tb0clOkOo7ej0cy71Ljf+K5pvFfZow==", "shop"=>"shane-dev-shop.myshopify.com"}
2019-11-19T07:23:43.713746+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.713678 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendering vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/sessions/request_storage_access.html.erb
2019-11-19T07:23:43.715080+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.715013 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendered vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/partials/_layout_styles.html.erb (Duration: 0.1ms | Allocations: 6)
2019-11-19T07:23:43.715369+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.715306 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendered vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/partials/_typography_styles.html.erb (Duration: 0.1ms | Allocations: 5)
2019-11-19T07:23:43.715655+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.715593 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendered vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/partials/_card_styles.html.erb (Duration: 0.1ms | Allocations: 5)
2019-11-19T07:23:43.715995+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.715931 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendered vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/partials/_button_styles.html.erb (Duration: 0.1ms | Allocations: 5)
2019-11-19T07:23:43.717069+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.717004 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630]   Rendered vendor/bundle/ruby/2.5.0/gems/shopify_app-11.3.0/app/views/shopify_app/sessions/request_storage_access.html.erb (Duration: 2.2ms | Allocations: 604)
2019-11-19T07:23:43.717494+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-19T07:23:43.717430 #4]  INFO -- : [74bbe31c-8d2a-4f24-b81f-8ca729e8e630] Completed 200 OK in 6ms (Views: 3.9ms | Allocations: 1504)
2019-11-19T07:23:44.397350+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path="/assets/shopify_app/request_storage_access-5a556c57b51c57f00d9d6a2ba007f3172739bab34cc2f647a93e792348e8798d.js" host=polar-coast-58186.herokuapp.com request_id=e0024a95-9601-475d-b485-bf82af53a88b fwd="182.253.75.214" dyno=web.1 connect=0ms service=1ms status=304 bytes=48 protocol=https

I've tried to use Safari and I'm experiencing the same issue. Can anyone help me understand why I'm getting this error?

2 Likes
Shopify Staff
Shopify Staff
268 36 38

Hey @Shane_15

 

Other than the console message, what do you see on screen? At what point does the install fail?

0 Likes
Excursionist
15 0 6

Hey Scotty, I'm getting a blank screen. The title is "Redirecting..."

 

Based on the logs I'm seeing it's failing at authorization:

 

2019-11-21T05:47:51.990937+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-21T05:47:51.990857 #4]  INFO -- : [13904a49-ad3f-48e7-8afa-516892e2fed9] Redirected to http://polar-coast-58186.herokuapp.com/auth/shopify
2019-11-21T05:47:51.991290+00:00 app[web.1]: I, [2019-11-21T05:47:51.991226 #4]  INFO -- : [13904a49-ad3f-48e7-8afa-516892e2fed9] Completed 302 Found in 3ms (Allocations: 885)
2019-11-21T05:47:51.993275+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path="/login?return_to=%2F%3F&shop=test-shop-987.myshopify.com&top_level=true" host=polar-coast-58186.herokuapp.com request_id=13904a49-ad3f-48e7-8afa-516892e2fed9 fwd="1.156.152.70" dyno=web.1 connect=0ms service=7ms status=302 bytes=1233 protocol=http
2019-11-21T05:47:52.299839+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path="/auth/shopify" host=polar-coast-58186.herokuapp.com request_id=0ad0408b-30af-4fa6-9f1d-d50f058269f7 fwd="1.156.152.70" dyno=web.1 connect=1ms service=21ms status=302 bytes=1650 protocol=http

You can see it redirects to /auth/shopify , which is successful and starts the GET requests for login and authorization.

0 Likes
Excursionist
15 0 6

To add more detail, here's the URL I'm getting hung up on:

 

https://polar-coast-58186.herokuapp.com/login?shop=shane-dev-shop.myshopify.com
0 Likes
Shopify Staff
Shopify Staff
268 36 38

Thanks @Shane_15. I just tried installing on a test store and hit the error:

 

Oauth error invalid_request: Could not find Shopify API application with api_key

 

Did the step at 2:50 succeed?

0 Likes
Shopify Partner
72 0 14

I ran into the same thing, actually - shopify_app 11.3.2. Still digging to see what caused it.

 

[edit] To be clear, the symptom is the same, I think: the calculated integrity attribute doesn't match what the browser calculates, for request_storage_access.js.

I made Locksmith and Mechanic. :)
0 Likes
Tourist
7 0 3

Any update?
I am hi with same issue as well. Its sad to see no resolution here.

0 Likes
Tourist
7 0 3

https://github.com/Shopify/shopify_app/issues/814

 

This fixes the main issue for me at-least. but after that i am getting no styling, its my first release of the plugin so maybe something on me, but just a headsup.

0 Likes