Can’t add apps

Smithyc1987
New Member
1 0 0

Help please trying to add apps to my shopify store and it just loads back to my store each time and doesn’t add the app

0 Likes
Nick
Community Moderator
Community Moderator
3517 281 676

Hi @Smithyc1987,

 

Nick here from Shopify. 

 

This does sound quite strange alright. Would you be able to try adding the apps via an Incognito tab and see if it works then? If it doesn't, my guess is it is a caching issue. Could you try clearing your browser cache and then double check if it's still happening? There is a great guide on how to clear cache here

 

If none of the above work, not to worry, can you reply and let me know here and we can take a closer look into it and what might be happening. 

 

All the best, Nick

 

Nick | Community Moderator @ Shopify 
 - Was my reply helpful? Click Like to let me know! 
 - Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution
 - To learn more visit the Shopify Help Center or the Shopify Blog

0 Likes
Eyemadeyalook
New Member
1 0 0
Same thing happens to me every time. It’s quite frustrating.
0 Likes
Timothy_McEwan
Tourist
5 1 2

One trick I have found, is that you can try in 'incognito' mode with google chrome. This resolved it for me :) Hope this helps you out too.

Rusty_Hodge
Tourist
5 0 4

I have this issue too. With Safari and Chrome Mac. Tried the Safari private browsing mode, that had no effect. Not did Chrome Incognito mode.

0 Likes
Nick
Community Moderator
Community Moderator
3517 281 676

Hi @Rusty_Hodge,

If the private mode or incognito tab isn't working for you, I would recommend clear your browser cache and seeing if it works then. Could you try that and let me know please? 

You can see how to clear your cache on a mac via the YouTube tutorial below and for all devices here

Nick | Community Moderator @ Shopify 
 - Was my reply helpful? Click Like to let me know! 
 - Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution
 - To learn more visit the Shopify Help Center or the Shopify Blog

0 Likes
GCVZmom
New Member
1 0 0

Incognito mode did the trick for me. Thanks for the tip!

0 Likes