Add image to background of password page - Debut theme

Solved
Sheena222
Excursionist
33 3 1

I have uploaded an image to the Assets file but am unsure of what else I need to do to make this image appear as my background on password page, can someone please advise?

 

I tried adding this code to theme.scss.liquid but it didn't work - 

background-image: url({{ "your-image-name.png" | asset_url }});

 

Thanks in advance!

0 Likes
Sheena222
Excursionist
33 3 1

This is an accepted solution.

It's actually working for me now - make sure you add it to the password-page section of the above theme.scss.liquid and ensure the name exactly matches your file name including jpg.


@Sheena222 wrote:

I have uploaded an image to the Assets file but am unsure of what else I need to do to make this image appear as my background on password page, can someone please advise?

 

I tried adding this code to theme.scss.liquid but it didn't work - 

background-image: url({{ "your-image-name.png" | asset_url }});

 

Thanks in advance!


 

0 Likes
PinkDrip
New Member
1 0 0

I can't find the password page section under Theme CSS. Can  anyone help?

0 Likes
KimdeV
New Member
2 0 2

@PinkDrip wrote:

I can't find the password page section under Theme CSS. Can  anyone help?


You might have solved it but for all others to come: it's under assets - theme.scss.liquid

0 Likes
Shrydhee
New Member
4 0 0

image.jpg

Hi all, help please

Im am still having trouble even after following the solution listed above.

1) i have uploded an image to assets

2) clicked on the theme.css under assests folder

2) i have scrolled to the password-page section 

3) i have entered the code with the exact file name as my image

4) hit save

but i still don’t have an background image! what am i doing wrong... screenshot for reference 

 

0 Likes
SebasNajera
New Member
1 0 0

It seems our themes don't have that and we require to add some additional code to our theme

I haven't been able to do it either and I don't have the theme.scss.liquid asset tab

0 Likes
malonl1
New Member
2 0 0

I am having this same problem...were you ever able to find a solution?

0 Likes