HELP/ADVICE Products photos not showing on page

New Member
4 0 0

Hi Guys,

 

hope this issue is an easy fix, but its causing me a massive headache.

 

In the image below i add a product preview thumbnail to a page. the plan is to add more and link them to each individual product (you get the jist)

 

the problem i am facing is that no matter what product i link up the image thumbnail is not showing. If i clock on the link to take me to the product it is working fine, and also the images work fine once i am taken to the product page, i just cannot get the thumbnail to view the image.

 

Any help is gratefully appreciated.

 

Thanks 

 

help.jpg

0 Likes
Tourist
35 3 4

Its seems section Select product have some issue which prevent preview of thumbnail.

1 Like
Highlighted
New Member
4 0 0

Hi, thank you for your response, but whats the solution would you know?

0 Likes
Tourist
35 3 4

I need store access to provide solution.

0 Likes
New Member
4 0 0

Do you mean the link of the store or actual login access?

0 Likes
Tourist
35 3 4

Yes i need actual login please share at guleriathakur43@gmail.com , but if are not comfortable to share, please provide theme zip so i can check issue in my dev store.

0 Likes
New Member
4 0 0

Sorry not comfortable providing this for obvious reasons. Here i attach another file that made be helpful. i go to the page i want to edit and then i go to add a section/product link it up with my product but the image does not appear

 

help2.jpg

0 Likes