Video is not loading / working

Solved
Highlighted
Tourist
6 0 1

Hi! I'm using for example ''video hero'', with a youtube video and text over it. When I first tried it, it worked fine, and loaded so fast! Now none videos will load. I've tried all kind of videos, nothing will load. How do I fix this and why is it happening? Thanks!

0 Likes
Highlighted
Shopify Partner
674 110 152

Hello @isabellans,

                                    Share store link for better understanding 

0 Likes
Highlighted
Highlighted
Tourist
9 2 6

This is an accepted solution.

Hej Isabella,

Kolla archetypes hemsida, det finns en guide där hur du gör. Det är youtube som har ändrat sin API så du behöver fixa lite i koden på temat.

Antingen uppdaterar du temat vilket kan va omständigt. Eller så fixar du med koden som går på två röda. Det funkade för oss www.victress.se.

 

Här är länk till guiden: https://archetypethemes.co/blogs/motion/youtube-videos-stopped-playing

 

MVH

Adam


 

Highlighted
Tourist
6 0 1

Hej! Jag använde mig av koderna i guiden och det löste vårt problem, tack för hjälpen! // Isabella

Highlighted
New Member
2 0 0

Thanks for this really helped out! 

0 Likes
Highlighted
New Member
1 0 0

Hi! 

 

I am having the same issue with the theme Debut. I looked to edit the code as recommended but cannot find it. Is there another code/solution for this theme?

 

Thank you.

 

Lisa. 

0 Likes
Highlighted
New Member
1 0 0

Fixed this in Debut by searching in Theme.js code for 

 

return videos[evt.target.a.id];

 and changing it to 

 

return videos[evt.target.f.id];

because it looked like thats the new variable in the YouTube API

0 Likes
Highlighted
New Member
1 0 0

Having the same problem. My Home page video works just fine

But my code looks like: var player = new YT.Player(containerId, { Instead of var $player = $(evt.target.a); So not sure if i should be following the solution in the link? 

Link: https://harlemchocolatefactory.com/pages/our-story

 

0 Likes