Changing old logo

New Member
3 0 0

I changed my logo in my online store, however, whenever I share my pages on social media, somehow the old logo appears on the preview image. Don´t know where it is coming from or how to change it. Can somebody tell me where should I go and change it? Thanks a lot!

Raf

0 Likes
Highlighted
Shopify Staff
Shopify Staff
366 19 53

Hello, @Tetes!

 

Karlie here from the Shopify Guru Team! When social media images don't update, it's usually because of the Open Graph tags that some themes for Shopify use to give social media platforms information about your website. Social media platforms like Facebook, Twitter and other services use Open Graph. To refresh your social media information and images once you've updated them in your storefront, you can simply use the Facebook Sharing Debugger, here, to update your stores imagery on social media. 

 

I hope this has answered your question. If not, or if you have any further questions please let me know. I will be happy to help!

 

*Karlie* | Social Care @ Shopify
 - Was my reply helpful? Click Like to let me know! 
 - Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution
 - To learn more visit the Shopify Help Center or the Shopify Blog

0 Likes
Highlighted
Shopify Partner
315 46 86

Hi - my first guess is that you still have old logo set in your social media settings. See images below as to where to find it when you go to Customize theme.

 

Screenshot 2020-01-27 at 15.05.16.png

 

 

Screenshot 2020-01-27 at 15.04.55.png

If helpful then please Like and Accept Solution
0 Likes
Highlighted
New Member
3 0 0

Hi Karlie, Thank you for your quick reply. I have entered my store url in the debugger page that you sent,  but I am not quite sure what to do next. In the list displayed, under link preview it is showing my old logo again. Still don´t know what to do...

0 Likes
Highlighted
New Member
3 0 0

Hi Jon, this sound about right. I changed the logo and saved it. sent a link on Instagram again but the old logo is still showing. I guess I have to wait a while for it to refresh... I´ll let you know if it works! Thanks for your help!

0 Likes