Something went wrong

TECaccessories
Tourist
6 0 2

I have been printing shipping labels, and it has been working fine all morning. All of a sudden when I try to "Create shipping label" it goes to the next page and gives me an error at the top saying "Something went wrong" and will not allow me to print.

It initially told me there was an error in my company address, which was strange. So I changed the "suite" to "Ste" and it accepted it. When I tried to create a shipping label again, it simply said "Something went wrong". I rebooted the computer, logged out and logged back in, no change. I tried on a different computer, it let me process one label, then the problem appeared on that computer as well.

 

Any suggestions?

BuxomCouture
New Member
2 0 1

Ah, I'm glad to hear I'm not the only one!

 

Or atleast it confirms something is up with Shopify and not myself.

 

Thanks

0 Likes
TECaccessories
Tourist
6 0 2

Thanks for posting, I thought it was just me :-)

 

BuxomCouture
New Member
2 0 1

Hey, it's working now!

Check it out

TECaccessories
Tourist
6 0 2

You are correct my friend, thank you for the notification!

 

0 Likes
Spiraltemple
New Member
1 0 2

Hey! Did you get it to work? 

My labels were working fine about a week ago, and today I been trying to create labels and it’s showing “Something went wrong”.. Not sure if it’s Shopify or something I’ve gotta fix on my end 

PBonShopify
Tourist
6 0 0

Yes, Im having the same issue right now too

0 Likes
MeredithJ
Tourist
7 0 0

Having this same issue out of nowhere today too!

0 Likes