Brooklyn Theme - Slideshow stops on 2nd image...

Highlighted
New Member
13 0 0

HELP !

Hello,

Does everyone have this issue with the Brooklyn Theme?

It does not cycle past the second image. 1st image fine, 2nd image fine, then nothing, nothing happens unless I manually scroll the images myself or reload the page.

0 Likes
Highlighted
New Member
13 0 0

Bump...

0 Likes
Highlighted
New Member
13 0 0

Bump...

0 Likes
Highlighted
New Member
2 0 0

hi Ipaddy

 

If you give me your store details I'll try and fix it for you.

 

Kind regards

 

Joe Everett.

0 Likes
Highlighted
New Member
1 0 0
Hi! I have the same problem. Third image shows after about 15 seconds, sometimes it does not. Were you able to solve this issue? Can you share it with me? Many thanks!
0 Likes
Highlighted
Tourist
9 0 0
Having the same problem...
0 Likes
Highlighted
New Member
1 0 0

I am having the same problem. I have three slides, set to 3 seconds, auto - it will move to the second one and then stop. Help!

0 Likes
Highlighted
Tourist
9 0 0

Same problem. I tried the fixes suggested by other discussions about this, but they did not work.

0 Likes
Highlighted
Tourist
3 0 1

Hi, i have fix this issue with just applying 2 things into my slider code.

you have disable these 2 options in slide

pauseOnHover: false,
pauseOnFocus: false,

After adding this all is set! I hope it will help you all.

If you are not getting it properly let me know!
Thanks!
 

Highlighted
New Member
2 0 0

Whats the full name of the "slider code". I can't find the right file in my code. Also where in that file did you put those two lines?

0 Likes