Mr. Parker theme, main menu links not working

nunsuch0
Tourist
4 0 1

Hi,
I customized Mr Parker theme, but have run into a weird problem. Top main menu links are not working - I click, but am not taken to the target page. Code inspection shows proper links are coded. There are no js error messages. This happens on both Chrome and Firefox I tested with. Other links in page body work as expected.

There are no tags entered in the links setup. Even weirder, the same menu appearing in the footer works fine. Same menu in mobile version works fine as well.
I'm very new to Shopify & Shopify themes, though I've been a developer on other platforms/from scratch for a long time. Anyone has any ideas why this is happening?
Website: https://chummyvet.com/ 
Thanks!

0 Likes
tim
Shopify Expert
2926 143 1021

Do you still experience it? I was able to click your menu links without problems.

Want to hire me to tweak a theme? Mail me at tairli@yahoo.com!
My post solved your problem? Like it!
0 Likes
nunsuch0
Tourist
4 0 1

Yes. I also tried logging out, cleared the cache, removed Shopify cookies and the issue persists. This issue is only with the Top page main menu. May I ask, which browser did you test it with? Thanks!

0 Likes
CANDISOFT
Shopify Partner
1103 146 480

as @tim has said, your links are working. i tested in chrome browser.

If helpful, Please Like and accept The Solution.
0 Likes
tim
Shopify Expert
2926 143 1021

Chrome/Safari/Firefox on Mac. All work good.

Have you tried different computer/elsewhere?

 

Want to hire me to tweak a theme? Mail me at tairli@yahoo.com!
My post solved your problem? Like it!
0 Likes
nunsuch0
Tourist
4 0 1

Thank you! Weird, I tested it on Chrome on my phone (choosing desktop version), and had the same problem. But, on my second computer, everything works fine. I'm still scratching my head. 

Miss_Hula
Tourist
9 0 3

Hi, 

Did you find a solution to this? I;m having the exact same issue with me Mr Parker. Only difference is it;s not working on two different laptops using Chrome and Edge. 

A web dev has taken a look and said the code is fine, and it works on their Chrome and Firefox. 

Very odd/frustrating!

Thanks! Kylie

www.hula-beach.com

0 Likes
nunsuch0
Tourist
4 0 1

Never found the solution, sorry. However, when I went back to test it few weeks later, I didn't have the same issue. No idea what happened there.

0 Likes
Miss_Hula
Tourist
9 0 3

Underground have had a look at the code. They've fixed the issue. I think its a bug effecting large touch screen devices, as the devices we tested on were both touch screen (Underground suggested this so I think it's a known issue). If it happens again on your website, drop them a message and they'll fix it for you super quickly

 

 

0 Likes