Why is my site keeps coming up with unidentified language?

ladyday16kmc
New Member
4 0 0

I've chosen EN as my default language and all the default setting are set as EN. When I check the site in WAVE(https://wave.webaim.org/)  I get this message :The language of the document is not identified or a lang attribute value is invalid. Has anyone else come across this problem? Does anyone know a solution?

Thank You

0 Likes
LitExtension
Shopify Partner
656 67 119

Hi @ladyday16kmc

Can you please clarify your problem and please give me a screenshot to clarify your problem so I can give you the best solution.

LitExtension - Shopping Cart Migration Expert
If our answer is helpful then please accept as solution!
Are you looking for a solution to migrate to Shopify? Contact us for further assistance.
Try our FREE DEMO now!
0 Likes
ladyday16kmc
New Member
4 0 0

This is what comes up when I run the site through WAVE:https://wave.webaim.org/

Any suggestions ?

see language missing tagsee language missing tag

0 Likes
ladyday16kmc
New Member
4 0 0

Here is the error I get from WAVE:

Any help is appreciated.

language missinglanguage missing

 

0 Likes
LitExtension
Shopify Partner
656 67 119

Hi @ladyday16kmc

It seems your site does not have some file as en.default.json. Can you check this and let me know, I will try to help you with your problem. 

Greetings! 

LitExtension - Shopping Cart Migration Expert
If our answer is helpful then please accept as solution!
Are you looking for a solution to migrate to Shopify? Contact us for further assistance.
Try our FREE DEMO now!
0 Likes
ladyday16kmc
New Member
4 0 0

So far the files I've checked all have EN.JSON as the selected language. Any suggestion on a specific file to inspect?

0 Likes