App Proxy Question

Solved

App Proxy Question

HunkyBill
Shopify Expert
4851 60 555

I know the pattern when I set up an App Proxy. For example, for my Shopify store https://jigglezoggle.myshopify.com I can have /apps/flooblefart as an endpoint, and Shopify will send my GET or POST to my App when I do an AJAX call to /app/flooblefart with (or without) data. I get back JSON or Liquid, my choice.

So let us say my DNS is mapping that *.myshopify.com name to https://www.excellentnews.com. If I make my JS calls to https://www.excellentnews.com/apps/flooblefart is that equivalent and acceptable practice?

I am seeing exactly that in a client shop, and it confuses me, and the FQDN is not something I ever considered using. Do most App Proxy calls use FQDN? If yes, why?

Custom Shopify Apps built just for you! hunkybill@gmail.com http://www.resistorsoftware.com
Accepted Solution (1)
Gregarican
Shopify Partner
1033 86 287

This is an accepted solution.

Actually, correction. I forgot to add my custom (real) domain name to the development store. Once I did that everything worked fine. The app proxy passed along things okay!

View solution in original post

Replies 4 (4)

Gregarican
Shopify Partner
1033 86 287

For grins I just tried this now for a test. And I received a middleman error from Cloudflare. Assuming on Shopify's side, since my app proxy receiver doesn't utilize this service.

403 Forbidden

cloudflare
Gregarican
Shopify Partner
1033 86 287

This is an accepted solution.

Actually, correction. I forgot to add my custom (real) domain name to the development store. Once I did that everything worked fine. The app proxy passed along things okay!

HunkyBill
Shopify Expert
4851 60 555

So strange but I accept that there are now two ways to work it. Thanks for confirming that!

Custom Shopify Apps built just for you! hunkybill@gmail.com http://www.resistorsoftware.com
dalwinder
Visitor
1 0 0

Hi, 

I am getting the same issue, I had fixed the 403 one but a new error occurred " refused to connect." so can you please help me fixing this.

thanks in advance