Accepting credit cards, warehouses, and shipping and fulfilling orders
تیم پشتیبانی Shopify عزیز، امیدوارم این پیام شما را خوب بیابد. نام من میلاد دوپلانی است و با پرس و جو در مورد استفاده از کیف پول ارزهای دیجیتال به عنوان روش پرداخت در پلتفرم Shopify برای شما می نویسم. من به عنوان ساکن تیمور-لسته، مشتاق هستم که سفر کارآفرینی خود را شروع کنم و یک تجارت آنلاین از طریق Shopify ایجاد کنم. با این حال، من با چالش هایی در ارتباط با دسترسی محدود به خرید آنلاین به دلیل در سیستم بانکی کشورم شناسایی شده ام. این امر مانع از اتصال یکپارچه یک حساب بانکی سنتی به Shopify برای تراکنش های آنلاین شده است. با توجه به این محدودیتها، من در حال بررسی روشهای پرداخت جایگزین هستم که میتوانم امکان پرداخت ارز دیجیتال را در فروشگاه Shopify خود بپذیرم و پردازش کنم. به طور خاص، من علاقه مند به درک این هستم که آیا گزینه هایی برای ادغام کیف پول ارز دیجیتال به عنوان یک درگاه پرداخت در Shopify وجود دارد یا خیر. من به ویژه پتانسیل پذیرش ارزهای دیجیتال به عنوان وسیله ای برای مشتریان و پردازش تراکنش ها به شیوه ای که با چشم اندازه مالی منطقه من همسو باشد، جذب شده است. من از اول بینش، توصیه یا توصیههایی میکنم که تیم Shopify میتواند در مورد امکان استفاده از کیف پولهای ارز دیجیتال بهعنوان یک روش پرداخت در پلتفرم Shopify، بهویژه برای بازرگانانقر در مناطقی با زیرساختهای بانکی سنتی محدود ارائه دهد، بسیار قدردانی میکند. تخصص و پشتیبانی شما بسیار ارزشمند خواهد بود زیرا من تلاش میکنم این چالش را مرور کنم و حضور آنلاین برای ایجاد آن را انجام دهم. توجه شما به این موضوع متشکرم و منتظر هر گونه اطلاعات یا کمکی هستم که می توانید ارائه دهید. با سلام خدمت میلاد دوپولانی
Starting a B2B store is a big undertaking that requires careful planning and execution. W...
By JasonH Sep 23, 2024By investing 30 minutes of your time, you can unlock the potential for increased sales,...
By Jacqui Sep 11, 2024We appreciate the diverse ways you participate in and engage with the Shopify Communi...
By JasonH Sep 9, 2024