It wont allow you to select 'country/region' in dropdown on checkout page...

Solved
GregD87
Tourist
12 2 1

Hello my sites live now so trying to sort this out ASAP,  doing a test order and the dropdown for "country/region" wont allow you to click it stopping people from checking out.

 

I've defined shipping to United Kingdom/United states in my shipping rates but this hasn't solved the problem.

 

Also Im using oberlo.

 

Anybody with experience know how to help?

Accepted Solution (1)

Accepted Solutions
GregD87
Tourist
12 2 1
Replies 13 (13)
GregD87
Tourist
12 2 1

This is an accepted solution.

Solved

lemartz23
New Member
1 0 0

Hey Greg I would like to know how did you solve this issue, I am exxperiencing same problem and cannot get it straight

AliceS
New Member
2 0 0
I want to know the answer also, don't use oberlo though.
Mikehilly20
New Member
1 0 0
How did you solve this issue mate
Virgil31
New Member
1 0 0

Hi there !

i'm experiencing the same thing, same problem, how did you get it fixed Greg ?

 

kymL
New Member
1 0 0

im having same issue checking out. how was it solved?  Thxs

yekcams
New Member
1 0 0

Hi

 

This is happening to me too, how do you fix please?

american-curio
New Member
1 0 0

Hi, I have a same issue.  Please tell me the solution.

jen1409
New Member
1 0 0

I would love to know how this was solved as my shop is now experiencing this problem and I have customers waiting to order but can't get past this page. Thanks. 

theheadphoneswo
New Member
1 0 0
Click to expand...
 

hi we are having the exact same issue can we get support asap please?

Ellemadore123
New Member
1 0 0

Hi there! 

  I’m having the same issue and would love to know how I can find a solution. 

tosho
New Member
1 0 0

what the hell is wrong with shopify. Without the dropdown working people can't check out. WTF!!!!!!!

 

mezcalpaloma
New Member
1 0 0

Check to make sure you have shipping rates set up for all of your fulfillment locations. We didn't, and it was causing this exact error. Once I set up rates, the error went away.

 

Hope that helps.

 

Cheers!