Theme Extension IS not displaying

Solved
bdowling
Pathfinder
80 13 42

Hi,

I've been working on an App Theme Extension. I've had smooth sailing with "shopify extension push" updating my extension.

However, suddenly about 15 minutes ago today my app's extension no longer appears. Anyone else having a similar problem?

When I try to add the extension's block in the WYSIWYG editor, the editor displays this message: "Something went wrong. Try clicking Add section again."

Accepted Solution (1)

Accepted Solutions
bdowling
Pathfinder
80 13 42

This is an accepted solution.

The problem was trying to access block settings that don't exist.

I found a couple instances of that in my code and fixed it and now the block displays again. 

The error was in my code. 

View solution in original post

Replies 2 (2)
bdowling
Pathfinder
80 13 42

This is an accepted solution.

The problem was trying to access block settings that don't exist.

I found a couple instances of that in my code and fixed it and now the block displays again. 

The error was in my code. 

sbdev
Shopify Partner
47 0 4

Hello @bdowling 

We are trying to create a theme app extension. For that, we have installed Shopify CLI or our shared hosting / live server.
When I run "Shopify login" it gives me the URL to run on the browser.

Reference: https://prnt.sc/23yx1fa

After visiting this URL it shows up my Shopify accounts but when I select the account we land on an URL starting from "127.0.0.1"
and we get this issue.

Reference: https://prnt.sc/23yxg77

This issue only occurs when I do this from my shared hosting, However, I have Shopify CLI in my windows 10, and when I do this for the local environment. It works like a charm. Kindly help me to solve this so that I can take up the Shopify CLI on the server.