Solved

CSS multiselect button/selections not working

hostilearth
Shopify Partner
38 0 6

Hi. I can't get any variation of the code from here to work in Shopify (or other examples of multiselect). Can it be that it's not possible?


I have placed the CSS in a liquid/html section with <style></style>. I have placed the CSS through the site wide custom CSS area, as well as placed it in the theme files. I get the same result every time, which is the backgrounds are gone, there are no hover effects, etc. I only see the text and it's clickable on hover.

 

How can I get the multiselect selection working? Thank you.

Accepted Solution (1)
AnneLuo
Shopify Partner
507 104 98

This is an accepted solution.

Hi. Liquid does not support scss syntax. So you need to modify it to CSS. 

If this is helpful, please Like and Accept the solution.
Want to modify or custom changes on store? Let me help.
- Feel free to Email Me   Buy Me A Coffee

View solution in original post

Replies 4 (4)

AnneLuo
Shopify Partner
507 104 98

Hi, @hostilearth 

Can you show me the code and location you added? Liquid does not support scss syntax. Have you added scss code?

If this is helpful, please Like and Accept the solution.
Want to modify or custom changes on store? Let me help.
- Feel free to Email Me   Buy Me A Coffee
hostilearth
Shopify Partner
38 0 6

Hi. I used the code linked to in my post. And not to be difficult, but I also wrote in my original post the locations that I have tried the code. I get the same result regardless of where I place the CSS, but the problem isn't that none of the CSS works, just all of it (although the code is valid).

 

AnneLuo
Shopify Partner
507 104 98

This is an accepted solution.

Hi. Liquid does not support scss syntax. So you need to modify it to CSS. 

If this is helpful, please Like and Accept the solution.
Want to modify or custom changes on store? Let me help.
- Feel free to Email Me   Buy Me A Coffee
hostilearth
Shopify Partner
38 0 6

Ah! I converted it to CSS and it works. Thank you very much.

 

Update: spoke too soon. It appears to work but I can't save it. I'll have to work with it, but at least now I know the root problem.