No content to show

User Activity

Received an email this morning from shopifywebsuppport@6755285.m-sender-sib.com. I am assuming it is a scam because the language is screwy at the end like it was written by somene who does not have a command of the English language and I am still get...
So yesterday I went through all the steps to set up my site in Google Merchant Center, including downloading the Google and YouTube app. After hours of wending my way through this BS I get the results of the product feed. Google DISAPPROVED every sin...
I FIXED IT! The issue turned out to be Nord VPN! I had to turn off a whole bunch of settings in the VPN to get the links on the blog posts to work.
I CANNOT TAKE THIS ANYMORE! Now the damned LINK button is not working in the Dawn theme blogs! So, now the INSERT IMAGE, INSERT VIDEO AND  LINK buttons DO NOT WORK and NO ONE is helping with this!!! WTF is wrong with this damned theme? It was working...
I CANNOT TAKE THIS ANYMORE! Now the damned LINK button is not working in the Dawn theme blogs! So, now the INSERT IMAGE, INSERT VIDEO AND  LINK buttons DO NOT WORK and NO ONE is helping with this!!! WTF is wrong with this damned theme? It was working...
I hope this reply works through email. the first screenshot is the blog Icannot get an image into. You can see that the Insert Image button is NOTgrayed out but it does NOTHING! Same thing with the INSERT VIDEO button.The second screenshot shows the ...
The weirdest thing is that neither the insert image NOR the insert video buttons are greyed out. They both show as active but suddenly they just don't do a damn thing. I don't understand WHY they just stopped working!
Thanks so much for the prompt reply. I hope you can help me figure this out. https://celstonejewelry.com/
I don't even have that app! I'm getting these through my business email and there doesn't seem to be any way to stop them!
Oh BTW, the add video button isn't working either! WTH????
I am having a problem with the Insert Image button on the blog posts in the Dawn theme. It was working fine last week but now it does NOTHING! I can copy and paste an image from a prior post but that doesn't help me!  I do NOT want the featured image...
I am having a similar problem with the Insert Image button. It was working fine last week but now it does NOTHING! I can copy and paste an image from a prior post but that doesn't help me!  I do NOT want the featured image which is WAY too big! Why h...
I have a different problem. I did two blog posts last week in the Dawn theme and used the Insert Image button on the post page to put a small photo at the top of the pist - NOT the featured image which is WAY too big! I tried to do the same today and...
While it is a good idea in theory, I don't see how that blurb is going to work since the majority of these annoying emails are the result of bots. 
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Likes given to