No content to show

User Activity

Happy I could help. 
Here is link to the guide on how to solve the video playback issue from the theme developers themselves: https://archetypethemes.co/blogs/motion/youtube-videos-stopped-playing
@Luna_Dreams wrote:Thanks, but it didn't do anything. Now the text is showing up cause of theother tip the other guy gave me with the opacity, but yours did not doabsolutely nothing...For clarity: I need to copy and paste the code you gave me Overwri...
@Luna_Dreams wrote:Now I can see the text, but the video doesn't play in the backgroundCheck above, it worked for me. Replace the code in step 2 with the code in step 3. There are four places it needs to be changed in the theme.js.liquid file. 
@Luna_Dreams wrote:Hi,  I have a problem with the Impulse theme:The Home section called "Video Hero" is blank and even trying to change it doesn't work. I think there's a problem with the code but I don't know how to approach the problem.This is the ...
@Vikas3218 wrote:[data-aos="hero__animation"] .hero__media, [data-aos="hero__animation"] .hero__image, .hero .slideshow__slide .hero__media, .hero .slideshow__slide .hero__image {opacity: 1;}add this in theme.scss.liquidHey @Vikas3218, thanks!However...
I got the EXACT same problem just recently with the impulse theme. The video hero is completely blank (black), not showing the video. I haven't updated the theme or anything.  It was working just fine before.
My Accepted Solutions
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Likes given to