[shopify-api/ERROR] Missing Authorization header, was the request made with authenticatedFetch?

1112
Shopify Partner
38 3 7
[shopify-api/ERROR] Missing Authorization header, was the request made with authenticatedFetch? | {isOnline: false}
 
Hi everyone, my app got this problem when it verify request, it may caused by some official test sh, while when i use my test store try to reproduce this problem it never appeared, anybody could help or has same experiences? 🙏
Replies 3 (3)

Girish_Rajwani
Shopify Partner
82 3 8

i am facing the same issue, did you found the solution?

*If my answer was helpful, then please click like and accept solution
*Looking for a solution to a problem in your store? Email me at: appsbygirish@gmail.com
*My Shopify Apps: https://apps.shopify.com/partners/girish-rajwani

ShopifyDevSup
Shopify Staff
1440 235 489

Hi folks - thanks for getting in touch. This is very odd for sure. It looks like you may be using our Node library here? If so, the best place to go for questions about specific libraries are the public repos for the library themselves. I did a bit of digging on my end and it looks like there was a report of a similar issue with the same error message earlier this year. 

I found this thread in a Github Issue report for the CLI where there may be some relevant solutions. I would recommend opening an issue there if the thread doesn't help resolve the issue or in the Github repo for our Node.js library here. On the forums, my team can help with basic troubleshooting and unblocking when it comes to the API, but opening an issue on Github for a specific library will get you in touch with the developers of the library directly as well as other users who might be able to assist. I can't guarantee that each issue will be responded to directly by our developers, but this is the best place to get help when the issue is related to a specific library. 

Hope this helps!

 

Al | Shopify Developer Support 

Developer Support @ Shopify
- Was this reply helpful? Click Like to let us know!
- Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution
- To learn more visit Shopify.dev or the Shopify Web Design and Development Blog

Girish_Rajwani
Shopify Partner
82 3 8

Hey,

 

I found the solution. It was a route issue (app. For example). If route is proper then it is working fine

 

Thanks.

*If my answer was helpful, then please click like and accept solution
*Looking for a solution to a problem in your store? Email me at: appsbygirish@gmail.com
*My Shopify Apps: https://apps.shopify.com/partners/girish-rajwani