Salut, am o problema cu domeniul cumparat de pe ip,ro, stiti cumva rezolvarea?

Topic summary

Un utilizator întâmpină probleme cu un domeniu achiziționat de pe ip.ro și caută soluții.

Detalii:

• A consultat un articol din 2021 despre această problemă
  • A încercat rezolvările sugerate legate de Cloudflare și ROTLD, dar fără succes
  • Textul conține fragmente inversate/corupte care sugerează posibile probleme tehnice în afișarea conținutului

Răspuns moderator:

• Comunitatea Shopify nu oferă suport în limba română în prezent
  • Utilizatorul este rugat să reformuleze întrebarea în engleză sau să folosească selectorul de limbă pentru a accesa suport în alte limbi disponibile

Discuția rămâne deschisă, problema tehnică nefiind rezolvată.

Summarized with AI on November 20. AI used: claude-sonnet-4-5-20250929.

Am mai vazut un articol de prin 2021 legat de aceasta problema, am urmarit totul legat de cloudflare si de rotld,

Am incercat ce rezolvare s a spus in articol dar n am reusit nici dupa cateva zile de incercat, daca are cineva rezolvarea la aceasta problema lasati un comentariu va rog, multumesc !

Hi @Alex583

At this time our community support is not able to provide help in the Romanian language. If you would like our assistance please reply back here in English or you can get support in one of our supported languages by changing the language selector at the top of the page:

1 Like