Which is the best payment provider for a Serbia based online store?

Topic summary

The discussion centers on payment gateway options for Shopify stores operating in Serbia, as Shopify Payments is not directly supported in the country.

Key Payment Solutions Identified:

• CorvusPay - Multiple users confirm this works as a third-party payment provider, integrating with Serbian banks like Intesa
  • Holest Pay - Recommended by one user with 2 years of positive experience, though questions remain about its direct Shopify integration
  • PayPal and Cash on Delivery (COD) - Available alternatives that don’t require business registration

Important Requirements:

• A registered business (firma) in Serbia is required for card payment processing through gateways like CorvusPay
  • Without business registration, sellers are limited to PayPal or COD payment methods

Current Status:
One participant claims no payment gateways work with Shopify in Serbia as of May 2024, but this is contradicted by others who report successfully using CorvusPay. The discussion remains ongoing with users seeking practical implementation advice and clarification on business registration requirements.

Summarized with AI on November 1. AI used: claude-sonnet-4-5-20250929.

Hello, I was wondering does anyone have Shopify store in Serbia and how you manage payments? What payment provider is the best do use in this case? I was trying to figure out but there is not so much informations about Shopify payments provider for Serbia.

1 Like

HI @T_cod here is the link can help you find payment provider in Serbia, just type you country name and you will find it

https://www.shopify.com/za/payment-gateways

1 Like

Hello @arunme thank you for your answer but I know about that. I was thinking more about some friendly advice if someone already done this with bank end everything else, and made my work with this little easier.

2 Likes

Cao, jel mi mozes pomoci i ako si uspela da namestis placanje karticom i kako? Poz

1 Like

Cao, na zalost nemam konkretne informacije sta ti je sve potrebno jer nisam povezala nista za firmu u Srbiji, ali sam dobila informaciju od CorvusPay-a da je moguce koristiti njihovu uslugu kod nas. (ali moras imati registrovanu firmu ) Ovo ti je link do njihovog sajta mozes ih kontaktirati na mail https://www.corvuspay.com/

1 Like

Hvala, bas sam ih danas kontaktiro bas cekam odgovor od njih. Mozda da uzmem od rodjaka firmu pa da povezem, jer shop mi stoji samo sa paypal opcijom..

Ne znam sta prodajes ali mozes dodati placanje po uzecu, sto ti je za takoreci ā€œnaseā€ dobra opcija. U svakom slucaju mozes posetiti https://codiland.rs/ to ti je moj sajt na kojem imas osnovne informacije o uslugama koje nudimo pa ako ti je potrebna bilo sta oko shopify-a javi se na mail.

Cao Svima.

najektuelnija informacija vezano za payment gateway , nijedna kompanija ni jedan payment gateway ne radi u srbiji iz Shopify , i to je sveža informacija od maja 2024.

Sta to tacno znaci? Da li to znaci da ne mogu raditi dropsiping iz Srbije? Ako imas ikakav savet budi slobodan da posaljes. Hvala.

Nisam sigurna odakle ti ova informacija. Konketno znam nekoliko firmi koje su pocele da prodaju na Shopify-u i povezali su placanje sa Intesom preko CorvusPay-a bez problema. Shopify payment nije podrzan za Srbiju ali Corvus je opcija kao third part payment provider.

Zdravo,

moja preporuka je Holes Pay. Mi ga koristimo već 2 godine i odličan je, a support je super.

Zdravo,

Ako mislite na Holest pay, on mi deluje da radi za Srbiju preko nekih banaka ali on nije direktan Third Party Provider tj ne mogu da ga nađjem preko Shopify-a u opciji za payment metod.. Takođje, da li je za taj Holes ili Holest pay neophodno da imate registrovanu firmu?

Hvala unapred

Da li je neophodno da se ima registrovana firma u Srbiji za koriŔcenje CorvusPay-a?

@Bolecomp Ukoliko zelis da imas karticno placanje na Shopify-u moras da imas registorvanu firmu. Jedini slucaj kada ne moras registrovati poslovanje je ako ces koristiti PayPal ili COD metod placanja (Cash on delivery - placanje po uzecu).