Narrative Theme - Video is not playing in mobile mode

Solved
GDLT
Tourist
9 0 0

Hi,

 

We're using narrative theme and put video in the video slide section. It work on desktop mode but not working on the mobile mode.

Would appreciate any input on this.

TIA

Replies 56 (56)
thespartner
New Member
5 0 0
www.thespartner.com, password "thespartner", thanks
CopelandAudio
Tourist
8 0 2

Hi , I'm having the same issue, could you please help ? Many thanks

Visely-Team
Shopify Partner
1838 210 449

@CopelandAudio what's your store URL.

Sergiu Svinarciuc | CTO @ visely.io
- Was my reply helpful? Click Like to let me know!
- Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution!
- To learn more about the awesome stuff we do head over to visely.io or our blog
Visely-Team
Shopify Partner
1838 210 449

@thespartner this is done by intention and the video is hidden through CSS on mobile devices and an overlay image is displayed instead.

Sergiu Svinarciuc | CTO @ visely.io
- Was my reply helpful? Click Like to let me know!
- Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution!
- To learn more about the awesome stuff we do head over to visely.io or our blog
guddy7
New Member
1 0 0

Hi @Visely-Team,

I have the same problem and I can see that the iframe section is hidden when changing from 800x600 window to a mobile one.

However, I don't know which lines should I change on my theme.scss.liquid.

Could you help me?

Best regards,

Alex

CopelandAudio
Tourist
8 0 2

store URL is copeland-audio.myshopify.com 

Password: Estilla01 

Thanks a lot !

Visely-Team
Shopify Partner
1838 210 449

@CopelandAudio the video is not displayed by intention and not as a result of an issue. You might want to reach out to the theme developer support.

Sergiu Svinarciuc | CTO @ visely.io
- Was my reply helpful? Click Like to let me know!
- Was your question answered? Mark it as an Accepted Solution!
- To learn more about the awesome stuff we do head over to visely.io or our blog
CopelandAudio
Tourist
8 0 2

@Visely-Team thanks for getting back. Yes, I am aware of that, but I would like it to be displayed. Do you maybe know what exactly do I need to change in the code so it displays? Thanks.

Ali_Sheikh
New Member
5 0 0

Hi facing the same issue. Tried multiple solutions.

Please help!